Qui som

Benito Arnó e Hijos SAU som una empresa familiar de tercera generació totalment professionalitzada, moderna, integrada i diversificada. En cadascuna de les nostres activitats s’apliquen els més rigorosos estàndards de qualitat i respecte al medi ambient, enfrontant amb la màxima professionalitat i responsabilitat els compromisos i tenint al foc oferir el millor servei al client final i a la societat en general.

Amb el disseny de projectes innovadors, l’aplicació de tecnologia avançada i un equip humà i tècnic consolidat, ens hem forjat un lloc important entre les empreses constructores demostrant que el treball rigorós i efectiu és la clau per posicionar-se com a referents i continuar avançant.

Som una empresa sòlida i de referència en el sector de la construcció. Desenvolupem la nostra activitat en obra civil, edificació, concessions, oferim serveis de conservació, manteniment, mobilitat i seguretat viària i aleshores som fabricants de diferents materials per la construcció.

Formem part d’un grup diversificat composat per un conjunt de societats de set àrees de negoci: construcció, concessions, promoció immobiliària, logística, multiserveis, sector vitivinícola i fitness.

Història

L’any 1928 sortí, per primer cop, fum del forn de la petita teuleria que encengué i ventà Benito Arnó i Campistó.

De la bòbila original es desenfornà, l’any 1965, la societat Benito Arnó e Hijos, S.A.U.

Fruit de l’esperit d’aquest home d’empenta, de la dedicació dels seus descendents i familiars, i de tots els que hi han col · laborat amb el seu esforç, ha estat possible arribar fins ara i aquí.

BENITO ARNÓ E HIJOS, S.A.U., va ser fundada per Benito Arnó i Campistó (1894-1967), el 20 de setembre del 1965 al municipi d’Alfarràs (Lleida), conjuntament amb els seus cinc fills.

Molt abans de la seva constitució com a societat anònima, la mateixa unitat familiar, també integrada per tres filles, es dedicava a tirar endavant un petit forn de totxos i teules que treballaven manualment des de molt petits, “La Teuleria”(1945-1990). Paral·lelament es combinava aquesta tasca amb les feines del camp i la ramaderia.

No va ser fins a l’inici d’una de les obres més emblemàtiques de l’època, per el desenvolupament econòmic de les comarques de Lleida, que l’empresa s’inicia en el món de l’obra pública. Aquesta obra va ser el revestiment del canal d’Urgell i auxiliars.
Amb la participació en el tram final de la construcció de l’embassament de Sta. Anna, sobre els anys 65-70, l’empresa com a tal es consolida com a constructora d’obra pública.

A partir dels anys 70, amb obres d’urbanització, canalitzacions, portades d’aigües als municipis del Pallars, construcció de carreteres, etc., la divisió d’obra civil es consolida definitivament, a la vegada que l’empresa es diversifica, donant els primers passos en la promoció i construcció d’habitatges i tota tipologia d’obra d’edificació.

A partir del 1990, els fundadors fan un pas endavant amb importants canvis en l’organització i gestió de la companyia, apostant per la professionalització i implantacions d’estratègies basades en la qualitat, el creixement consolidat i la diversificació de la seva activitat econòmica.

A dia d’avui, l’empresa ARNÓ, amb una activitat molt diversificada, és una de les principals empreses del sector de la província de Lleida, desenvolupant projectes de tot tipus d’obra i altres línies de negoci arreu de la comunitat autònoma catalana i a la resta de l’Estat.

Autocontrol

sellosEn totes les nostres activitats s’apliquen els més rigorosos estàndards de qualitat, respecte al medi ambient i prevenció de riscos, enfrontant amb la màxima professionalitat i responsabilitat els compromisos i oferint el millor servei al client final i a la societat en general.

Construïm il·lusions

Benito Arnó e Hijos fa anys que treballem en un model de gestió que faci compatible el desenvolupament econòmic de totes les companyies del grup, amb la integració de les preocupacions mediambientals, la qualitat en totes les àrees de negoci, la seguretat de l’equip humà i el compromís envers la societat.

Comité de direcció

Dª. Aurora Arnó Santallusia – Presidenta del Consell d’Administració
D. Julián Sequeros Sazatornill – Vicepresident del Consell d’Administració
D. Jaume Arnó Ferrer – Conseller Delegat
D. Joan Albert Arqués Fondevila – Director General
D. Jordi Costa Llor – Secretari del Consell d’Administració Director de l’Assessoria Jurídica
D. Carles Vidal Suárez – Director d’Administració i Finances
D. David Gómez Eroles – Director d’Obra Civil
D. Sebastià Ribes Coit – Director d’Edificació
D. Antonio Durán López – Director de la Delegació Madrid
D. Carles Calafell Pérez – Director de la Delegació Barcelona
D. Daniel Omella Juan – Director de Contractació
D. Daniel Pelegrí Casals – Director de Logística
Dª Concepción Santiago Gutiérrez – Responsable de RRHH
Dª Meritxell Protomártir Martínez – Responsable de Seguretat i Salut
D. Blasi Altisent Escolà – Responsable de Qualitat i Medi Ambient
Equip consell Arnó: Julián Sequeros, Jaume Arnó, Joan Albert Arqués, Aurora Arnó, Jordi Costa

R+D+i

icon-010-rdi-blanc-arnoEntenem la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació com un factor bàsic per mantenir la competitivitat empresarial i el desenvolupament econòmic.

Dades corporatives

Arnó manté la visió posada a la diversificació i l’expansió de les seves activitats. Actualment, els nostres clients principals es troben a l’administració pública però també treballem per a particulars i empreses.

Segons el volum de facturació, la nostra activitat principal és l’obra civil, no obstant i això l’edificació, la venda de fabricats i l’oferta de serveis també són activitats rellevants per al nostre negoci.

Percentatge de facturació per client-2016

Percentatge de facturació segons client (2016)

Percentatge de facturació per tipus d'obra-2016

Percentatge de facturació segons tipus d’obra (2016)

Contacte

 

SEU CENTRAL SEU SOCIAL DELEGACIÓ BARCELONA
Pl. de l’Ensenyança, 1

25002-LLEIDA

Tel. 973 24 32 62

Fax 973 24 33 04

Carretera de Tamarite, 3-13

25120-ALFARRÀS (Lleida)

Tel. 973 76 00 10

Fax 973 76 02 18

C/ de Balmes, 89, 7º 5ª

08008-BARCELONA

Tel. 93 303 74 15

Fax 93 307 20 27

Centres de producció d’àrids, mescles asfàltiques i formigons

 

Planta d’Àrids i Formigons Pedreres d’Atienza Pedrera La Soriana Pedrera El Aljibe Planta d’Aglomerat Asfàltic de Tarragona
Carretera de Balaguer, km. 15,3

25120-ALFARRÀS (Lleida)

Tel. 973 76 14 84

Fax 973 29 00 69

Carretera CM-1005, Km 1,3

19270-ATIENZA (Guadalajara)

Tel. 949 39 66 69

Fax 949 39 66 52

Ptda. La Soriana

22589-ESTOPIÑÁN DEL CASTILLO (Osca)

Tel. 974 33 93 10

Fax 974 33 93 10

Carretera CM-400, km. 22

45420-ALMONACID DE TOLEDO (Toledo)

Tel. 925 31 41 10

Fax 925 31 41 36

Carretera N-420, km. 865,9

43390-RIUDECOLS (Tarragona)