Loading...
Compromís2019-11-11T14:32:26+00:00
Codi de conducta

A Benito Arnó e Hijos fa anys que treballem en un model de gestió que faci compatible el desenvolupament econòmic de totes les companyies del grup, amb la integració de les preocupacions mediambientals, la qualitat en totes les àrees de negoci, la seguretat de l’equip humà i el compromís envers la societat.

La nostra estratègia de Responsabilitat Social Corporativa, que es tradueix amb el lema “Construïm il·lusions”, se sustenta en una sèrie de valors corporatius que fem extensius a tots els nivells de la nostra organització i que a part de la nostra identitat, és un veritable compromís amb tots els nostres grups d’interès, treballadors, clients, proveïdors i amb la societat en general.

Persones

Cada dia són més les responsabilitats que el mercat competitiu ens exigeix. En l’entorn socioeconòmic actual, cada vegada més competitiu i versàtil, el capital humà és un dels valors més importants amb què comptem les empreses.

Conscients de la capital importància de l’equip humà que forma la nostra empresa, creiem imprescindible assumir el compromís de la seva constant motivació, a la vegada que prestem un especial interès pel que fa al seu benestar personal i a la seva formació professional.

De tot això depèn en gran mesura l’èxit de la nostra empresa.

 

Prevenció de riscos
Pla d’igualtat

Colaborem amb

Seguint la política marcada pel grup en el que fa referència a la responsabilitat social corporativa, ARNÓ porta a terme multitud d’iniciatives i col·laboracions solidàries amb la comunitat. Com exemple de les esmentades iniciatives tenim:

  • Patrocinis d’activitats esportives.

  • Donacions a entitats locals o de barri.

  • Col·laboracions en la restauració del patrimoni local.

  • Altres iniciatives relacionades amb la nostra activitat.

En totes les nostres activitats s’apliquen els més rigorosos estàndards de qualitat, respecte al medi ambient i prevenció de riscos, enfrontant amb la màxima professionalitat i responsabilitat els compromisos i oferint el millor servei al client final i a la societat en general.

Actualitat

Arnó en la revista Carreteres amb un article sobre els resultats d’Asfaltmin

September 7th, 2020|

L'article "Impactes ambientals de mescles bituminoses reciclades en calenta, semicalientes i temperades" del nostre projecte #Asfaltmin secundat pel CDTI (Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial) i elaborat en coautoria amb Rodrigo Miró i Adriana

VEURE TOTS ELS ARTICLES