Loading...
Materials2019-11-11T14:20:08+00:00

Fabricació de materials per la construcció

Àrids

Arnó compta amb pedreres, graveres i plantes distribuïdes per la geografia espanyola, per al subministrament d’àrids destinats a diverses aplicacions.

L’empresa compta amb graveres d’àrids silicis, canteres de roca calcària i de roques ígnies i metamòrfiques. Entre aquestes últimes destaquem la pedrera ofítica de La Soriana, a la província d’Osca, les pedreres d’andesita d’Atienza, a la província de Guadalajara, i la pedrera milonítica El Aljibe, a la província de Toledo.

Certificado Conformidad CE
Declaración de prestaciones-Alfarràs 2018
Declaración de prestaciones-El Aljibe 2018
Declaración de prestaciones-Canteras de Atienza 2018
Declaración de prestaciones-La Soriana 2018
Distintivo Calidad ADIF La Soriana
Distintivo Calidad ADIF El Aljibe
Distintivo Calidad ADIF Alpedroches (Canteras de Atienza)

Mescles i emulsions asfàltiques

Produim mescles i esmulsions asfàltiques per al subministrament a tercers i per a les nostres pròpies obres. Disposem de diverses plantes a diferents llocs de l’Estat.

Declaración prestaciones Riudecols 2018
Declaración prestaciones La Soriana 2018
Certificado de conformidad CE de control de producción en fábrica-Riudecols 2018
Certificado de conformidad CE de control de producción en fábrica-La Soriana 2018

Formigons

Tenim plantes de formigons per al subministrament a tercers i per a les nostres pròpies obres.

Canteres i plantes

En el sector de la fabricació d’àrids, Arnó compta amb pedreres, graveres i plantes distribuïdes per la geografia espanyola.

Tenim graveres d’àrids silicis, canteres de roca calcària i de roques ígnies i metamòrfiques. Entre aquestes últimes destaquem la pedrera ofítica de La Soriana, a la província d’Osca, les pedreres d’andesita d’Atienza, a la província de Guadalajara, i la pedrera milonítica d’El Aljibe, a la província de Toledo.

En totes les nostres activitats s’apliquen els més rigorosos estàndards de qualitat, respecte al medi ambient i prevenció de riscos, enfrontant amb la màxima professionalitat i responsabilitat els compromisos i oferint el millor servei al client final i a la societat en general.

Actualitat

Energia solar per a la restauració de carreteres amb subvenció de la ARC

February 18th, 2020|

La setmana passada, el diari Segre es va fer ressò de la notícia de la concessió de les subvencions de la Generalitat per a projectes d’Economia Circular de l’Agència de Residus de Catalunya

VEURE TOTS ELS ARTICLES

R+D+i

Entenem la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació com un factor bàsic per mantenir la competitivitat empresarial i el desenvolupament econòmic.

RECERCA, DESENVOLUPAMENT TECNOLÒGIC I INNOVACIÓ