Innovació Verda a Alfarrás: El Nostre Compromís amb l’Energia Renovable

¡

Grans notícies des d’Alfarrás! Aquest gener, hem assolit un important avenç en la nostra aposta per la sostenibilitat amb la finalització de la instal·lació d’una planta solar fotovoltaica d’avantguarda. Amb una potència nominal de 100,1 kW, aquesta instal·lació no només representa un èxit tècnic, sinó també un ferm compromís amb el medi ambient.

Situat en els nostres tallers, parc de maquinària i oficines, el sistema inclou 182 mòduls solars de 550 W cadascun, ocupant una superfície de 479 m² en les cobertes de dues naus. Aquesta instal·lació ens permetrà generar aproximadament 155 MWh anuals, el que suposa un 60% del consum total d’aquestes dependències.

Aquest projecte forma part d’una iniciativa més àmplia: el programa d’incentius per a l’autoconsum i emmagatzematge amb fonts d’energia renovable. Aquest esforç forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea a través de NextGenerationEU.

Aquesta iniciativa és un exemple clar de com la inversió en energies renovables beneficia no només al medi ambient, sinó que també impulsa la innovació i el creixement sostenible. Estem orgullosos de ser capdavanters en aquest camí cap a un futur més verd i resilient.

Aquest projecte és un pas significatiu en el nostre camí cap a la sostenibilitat. Amb l’adopció d’energies renovables, reduïm la nostra petjada de carboni i liderem amb l’exemple, demostrant el que és possible quan la innovació i la responsabilitat ambiental van de la mà.

foto voltaica alfarras
Alfarras Fotovoltaica