Totes les obres que es porten a terme tenen un impacte al seu territori. Algunes obres necessiten més temps per a que la repercussió sigui notable al seu entorn, altres mostren el seu impacte des del primer dia perquè interfereixen molt directament amb les persones i s’assumeix la rellevància d’una manera més directa.

Les obres relacionades amb les vies de comunicació són una peça clau en el desenvolupament d’un territori, acostumen portar aparellats canvis beneficiosos per a l’economia i per a les persones. Les obres relacionades amb inversions en noves estructures empresarials, educatives o de salut aporten beneficis a la societat en forma d’ocupació, millores de serveis i desenvolupament econòmic.
Posem com a exemple tres obres que hem dut a terme durant aquest any i que tenen un gran impacte al seu territori.

Posem com a exemple tres obres que hem portat a terme durant aquest any i que tenen un gran impacte al seu territori.

20160906-Arno-Estacio Pl Major Sabadell 20160906-Arno-Estacio Can Feu Gracia Sabadell

 

 

 

 

 

 

 

Perllongament de la línia FGC a Sabadell. Arquitectura i instal·lacions de les estacions Sabadell Estació i Plaça Major. A l’era de les comunicacions és important mantenir connectats els espais urbans. A Sabadell s’està portant a terme el perllongament de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per a Infraestructures de Catalunya, un total de 5,2 Km que s’està realitzant per fases.

Condicionament de la LV-7021 de Artesa de Lleida al Cogul per Diputació de Lleida. / Acondicionamiento de la LV-7021 de Artesa de Lleida al Cogul para Diputación de Lleida.

Condicionament de la LV-7021 de Artesa de Lleida al Cogul per Diputació de Lleida. / Acondicionamiento de la LV-7021 de Artesa de Lleida al Cogul para Diputación de Lleida.

Condicionament de la carretera LV7021 d’Artesa de Lleida a El Cogul. S’ha realitzat una modificació del traçat en alguns punts per tal d’eliminar corbes i fer una rasant més lleugera. La carretera abans de l’obra tenia trams que podien ser complicats per als desplaçaments habituals de la població o de l’autobús escolar.

Construcció per Benito Arnó del Centre Ciència i Recerca Experimental Biomèdica Aplicada. Torrelameu, Lleida.

CREBA. Centre de Recerca Experimental Biomèdica Aplicada. Torrelameu (Lleida). El Centre destaca per ser un centre de primer nivell a Europa respecte a la recerca i docència en l’àrea de la salut.  La nova instal·lació permet unificar la part assistencial amb la docència i la recerca, situant la província en els primers llocs en aquest tipus de recerca.