19 obres acabades durant 2019 (part 3/3)

Aquesta setmana, la primera de setembre, la emprenem com si fos la nostra tornada a l’escola. L’agost és un mes tradicionalment pausat en tots els àmbits, també al nostre encara que no parem. Així que arranquem la tornada a la feina amb la tercera part del repàs d’algunes de les obres que hem finalitzat en el temps que portem d’any. A la primera i a la segona part d’aquest repàs recordem 11 obres, algunes urbanes i altres d’edificació de diferent índole. Totes elles suposen una millora per a l’entorn en què s’han realitzat, així com les 8 que recordarem avui.

Al març es va acabar l’obra de l’edifici d’habitatges per a gent gran de Sant Cugat, un bloc de 4 altures de 39 habitatges i amb dues plantes soterrani d’aparcament.

Al juny es van acabar els pisos d’alt standing e construïts a Granollers. Un edifici de 20 habitatges amb acabats d’alta qualitat i piscina al terrat.

Pel que fa a obres urbanes, durant aquests mesos s’han acabat les obres de la plaça Jardins d’Alfàbia, a Barcelona, ​​on s’ha fet l’espai més accessible després d’eliminar desnivells i ampliar les voreres. A més, s’ha renovat l’enllumenat i la xarxa de clavegueram, i el mobiliari urbà i arbrat.

A Hospitalet de Llobregat s’han renovat el paviment i les jardineres de la Rambla Marina i s’ha millorat la xarxa de recollida de pluges i s’han canviat els fanals per altres de led.

L’any passat, es van acabar les piscines del complex esportiu de Tortosa, aquest any, en una segona fase s’han construït vestidors individuals, sauna, spa, 4 pistes de pàdel, un solàrium i la jardineria de l’entorn.

Per acabar aquest repàs de les 19 obres acabades durant el que va de 2019, recordem la via de servei construïda per als ferrocarrils de Catalunya a Balaguer.

I l’accés a Almenar des de la A14, obra consistent en la construcció d’una rotonda per millorar la connexió entre l’autovia que connecta amb Lleida i la zona urbana del municipi.

Fa uns mesos es va inaugurar la Ronda Nord de Soses, una via que permet treure el trànsit de camions del centre del poble i que connecta amb el polígon i els magatzems de fruita del municipi.

Encara que en realitat no parem en cap moment, seguint el calendari escolar, aquest nou curs seguirem treballant i construint per a tu. Ens agrada la nostra feina, ens agraden les obres que milloren les comunicacions, els espais públics i els serveis.