La setmana passada vam publicar un vídeo time-lapse de la fase de fonamentació i aixecament de la primera planta d’una de les obres d’edificació en la qual estem treballant.

L’edifici s’ubica en un terreny complicat amb molt de desnivell, per això, a la fase de moviment de terres es va haver de fer molta feina d’excavació i preparació de l’espai.

L’edifici es destinarà per us sociosanitari, serà una residència i centre de dia per a gent gran amb 6.575 m2 construïts: dos blocs, 140 places de resident i 18 places d’aparcament. A més a més, el projecte s’està realitzant segons les indicacions Passivhaus per tal d’oferir temperatures estables i confortables durant l’hivern i l’estiu i reduir les futures despeses energètiques.

L’accés superior crearà una placeta i un mirador des d’on es podrà veure el mar i comptarà amb zones verds. La construcció d’aquest edifici porta aparellada l’urbanització dels voltants.
Al vídeo que hem preparat muntant una seqüencia continuada de vàries setmanes de treball podreu veure el lloc on s’ubicarà, el desnivell del que parlàvem i l’aixecament del primer pis.