La setmana passada es va celebrar la Fira del Treball de la Universitat de Lleida. Com cada any, vam assistir per donar a conèixer la nostra empresa entre els estudiants i recent graduats i conèixer les seves expectatives.

La Fira es fa amb la finalitat de oferir una aproximació de les empreses als universitaris, algunes empreses aprofiten per cobrir vacants i oferir places de pràctiques. D’altres fan una labor informativa pràctica de l’organigrama, com funciona l’empresa o com es fa  la recerca de personal quan hi ha ofertes de feina.

Aquest any han participat 120 empreses a la Fira del Treball que es va celebrar dimecres dia 8 al Campus de Cappont i al Campus d’Agrònoms  alhora. Aquesta setmana encara hi haurà una altra seu per la Fira, dimecres dia 15, es farà al Campus d’Igualada.

Com a participants, valorem la iniciativa de la UdL per promoure activitats integradores entre el talent universitari i empresarial del territori. Un any més, tornem a la rutina després de la fira amb una sensació molt bona, hi ha molt futur al nostre voltant.

Estand d'Arnó a la Fira del Treball de la Universitat de Lleida, 2019