Un any més, la Mitja Marató de Lleida va omplir els carrers de Lleida durant un cap de setmana amb més de 2000 corredors entre totes les categories (curses infantils, 5K i Mitja).

Arnó va col·laborar un any més amb el patrocini de diversos premis i aquest any es va estrenar amb el Premi al Rècord categoria femenina.

Començant per les curses infantils, on va oferir dues joguines de construcció per sortejar entre tots els participants. Aquest tipus de joguines, a més d’estar relacionats amb el nostre món, serveixen per desenvolupar la creativitat, la visió espacial, la psicomotricitat i el pensament lògic. Després d’un matí d’esport, una tarda de jocs a casa és un bon pla.

 

lliurament premi cursa infantil-mitja marato lleida 2019-arno

A la Mitja Marató vam repartir premis entre els veterans (+50), els clubs i un premi especial al Rècord de la Prova.

Aquest any, després de 4 anys patrocinant el premi al Rècord, l’atleta Míriam Ortiz va batre el rècord establert al 2013 per la Maria José Pueyo per 2’12’’, fent la cursa en 1h16’46’’, un temps que segur serà difícil de superar. Donar aquest premi ha estat tot un honor, perquè representa moltes coses: superació, esforç, constància… tots valors amb els quals ens sentim molt identificats.

Lliurament premi Rècord Mitja Marató Lleida 2019-Miriam Ortiz- Arno

El premi al Rècord masculí encara continua sense ser superat des del 2015 amb un temps de 1h03’56’’ fet per l’atleta Younes Ait Hadi.  Veurem si l’any que ve, tenim aquest Rècord.

Pels veterans, també tot un exemple de constància i esforça, van donar 6 premis (3 dones i 3 homes) de 100€ més una ampolla de Vi Natural Lagravera.

Premi veterans categoria femenina

 • Nuria Sierra
 • Elisa Lladós
 • Montserrat Magallón

Premi veterans categoria masculina

 • Sancho Ayala
 • Ramon Camps
 • Joan Pallàs

Lliurament premi veterans mitja marato lleida 2019-arno

I per últims, pels Clubs, exemple de cooperació i germanor, vam donar als més ràpids en categoria dones i homes, uns lots formats per un pernil i vi Lagravera.

 

Premis clubs categoria femenina

 1. A.E. EKKE
 2. Club Triatló Prosan
 3. A.A. Xafatolls

Premis clubs categoria masculina

 1. A.A. Xafatolls
 2. A.E. EKKE
 3. Amics Atletisme Andorra

Lliurament premi clubs mitja marato lleida 2019-arno