20161117 CAP-SEM-Roquetes-Arno

A Roquetes s’estan construint les instal·lacions del nou CAP i base comarcal del SEM. L’obra es va iniciar al novembre de 2015 en un terreny del municipi de uns 3000 m2 dels quals l’edifici ocuparà uns 1500m2 dividits en dues plantes i dos cossos paral·lels lligats per una única recepció.

Les noves instal·lacions, segons va explicar a l’inici de les obres l’alcalde de Roquetes era alguna cosa molt esperada per la població amb les quals milloraran i augmentaran el nombre de serveis. El nou CAP oferirà serveis de pediatria, odontologia, educació sanitària, atenció a la salut sexual i reproductiva i medicina general.

L’edifici finançat amb 2,2 M€ per Infraestructures de la Generalitat tindrà 21 consultes i espais d’atenció continuada a més de les dependències del personal sanitari, administració i magatzems. La base comarcal del SEM, Servei d’Emergències Mèdiques, comptarà amb espais de menjador, dormitoris, vestuaris, magatzem, sala d’estar i garatge per a dues ambulàncies.

L’esquema estructural i la distribució del conjunt són clares i racionals. Els materials utilitzats requereixen poc manteniment potenciant el funcionament passiu i la seva optimització d’ús.