Estem treballant en la construcció d’un edifici d’habitatges de PO de lloguer amb pàrquing i trasters. Fins aquí tot normal, un de tants, no?

Però, es tracta d’un edifici singular o que pot marcar una tendència de construcció.

La singularitat d’aquest edifici és que des del moment de la seva concepció es va crear un projecte perquè fos un edifici sostenible i fins i tot, amb capacitat d’autoabastiment d’energia i reciclatge d’aigües. Persegueix, a més a més, la reducció de l’impacte durant la construcció i per això s’ha buscat escurçar el temps d’execució i s’ha promogut l’ús de materials reciclats i sostenibles.

L’aixecament de la seva estructura ens deixa unes imatges a les quals no estem molt acostumats, es tracta d’una estructura de fusta amb panells prefabricats, el que dinamitza la construcció reduint temps i aprofitant els beneficis de l’ús de la fusta en la construcció: lleugeresa, reducció de l’impacte ambiental, adaptabilitat.

El resultat serà un edifici de 60 habitatges de 2 i 3 dormitoris, majoritàriament de 3, amb 60 places de pàrquing i 60 trasters per lloguer de PO.