Aquest diumenge, el diari Segre va publicar un article sobre els resultats de l’empresa durant l’any 2015, que comparativament amb l’any anterior han tingut un augment. S’ha passat de 58 milions de € de facturació en 2014 a 62,5 milions de € en 2015.

Oficines d'Arnó a LleidaJoan Albert Arqués, en resposta a sobre quines eren les expectatives per als propers anys va explicar que el 2016 es preveu un bon resultat, almenys mantenint el volum de l’any passat. No obstant això, parlar dels anys següents resulta complicat ja que la situació política actual no permet fer deduccions o esquemes al no haver-hi encara formació de govern. No obstant això, abans o després, encara que no hi hagi un creixement d’inversió en grans infraestructures noves, haurà de reactivar-se la inversió de manteniment i conservació de carreteres ja fetes.
Joan Albert Arqués, director de la companyia, va destacar també que el futur de Arnó es basa en la seva plantilla, el futur de la companyia passa per un equip humà sòlid i amb la possibilitat de delegació de responsabilitats a la plantilla, amb al·licient i motivació dels empleats”. En els últims anys, l’empresa ha experimentat un creixement en el nombre de treballadors fixos.

A més, inevitablement, es va parlar d’obres, el Túnel de les Glòries de Barcelona (en UTE amb altres empreses), la presa de l’Albagès, subministrament de balast per Adif… reflectint que el client principal per facturació segueix sent l’administració pública (60% de la facturació).

Link a la noticia original: Benito Arnó creix en facturació un 7,7% i assoleix els 62,5 milions (Diari Segre, 3 d’abril de 2016)