El proper cap de setmana es celebra la Mitja Marató de Lleida, un any més, Arnó vol donar suport a una iniciativa que omple els carrers de la ciutat de gent i d’esport. Compartim el valor de l’esforç, que representa tan bé aquesta competició, i ens sumem amb uns quants premis.

Repartim 3 premis pels millors temps dels corredors de més de 50 anys, els premis als veterans, perquè a més de l’esforç s’ha de valorar la tenacitat, la constància i l’experiència.

També donem 6 premis, 3 per categoria femenina i 3 per masculina, als millors clubs, perquè creiem que la cooperació és altre valor fonamental i els clubs fomenten la germanor. Aquests premis consisteixen en lot amb un pernil i vi de Lagravera, perquè gaudeixin d’un dinar/sopar tots plegats i celebren els seus resultats.

Premiem també la participació dels més petits a les curses infantils que es celebren el dissabte. Cada any són més els nens que s’apunten i viuen una jornada on es fomenta la vida activa i saludable. Sortegem un premi entre els participants de P3 a P5 i un altre entre els nens de 6 anys a 11 anys. Ambdós premis són unes joguines educatives de construcció, no podia ser d’altra manera, adaptades per l’edat que promouen el joc lliure i desenvolupen la psicomotricitat, el pensament lògic i la visió espacial.

I un any més, tornem a insistir amb els premis al Rècord de la prova. Segons va explicar l’Iván Espílez, d’Ekke i director tècnic de la prova, aquest any hi ha un cartell d’esportistes molt pro i es fàcil que es superi el rècord femení. Així que estem entusiasmats perquè es marqui una nova fita i la Mitja Marató atregui gent amb ganes de superació i de nous reptes.

Som-hi corredors/es!