Gala de lliurament dels premis Piscina & Wellness 2019. / Gala de entrega de los premios Piscina & Wellness 2019. Foto: Piscina & Wellness

Gala de lliurament dels premis Piscina & Wellness 2019. / Gala de entrega de los premios Piscina & Wellness 2019. Foto: Piscina & Wellness

La setmana passada en el Piscina & Wellness Barcelona es van lliurar els premis als millors projectes, obres, instal·lacions i productes relacionats amb el sector aquàtic.

Entre els premiats, la Piscina Municipal de Can Millars va rebre el premi a la millor “Piscina Rehabilitada”.

L’obra va consistir en l’ampliació de la planta baixa de la piscina, la construcció d’una piscina nova, la substitució de la piscina petita, la millora de les façanes i la modificació dels nuclis de circulació vertical. Com ha resultat es van crear unes instal·lacions modernes i còmodes per donar un bon servei als usuaris.

 

Entre totes les categories es van presentar 112 candidatures de 12 països. El jurat estava format per professionals i experts del sector i arquitectes, per escollir els premiats van valorar el grau d’innovació, la sostenibilitat i les millores en l’experiència d’us.

Al certamen també es van lliurar el premis de la convocatòria d’estudiants d’arquitectura i un premi Especial per reconèixer l’esforç i la capacitat de superació personal, en aquest cas el premiat va ser l’Àlex Roca, un atleta de 28 anys amb un 76% de discapacitat que va completar la Titan Desert 2019 (una de les curses de Mountain Bike més dures del món).

Des d’Arnó, com a constructors a l’obra de Can Millars, ens sentim orgullosos de la feina feta i de tot l’equip i empreses que van participar. Enhorabona a tots!

Font: http://www.piscinawellness.com/press-releases/-/prensa/detalle/15616715/premios-ganadores-2019