“Quan arribaven les vacances, amb 6 o 7 anys, m’agradava molt despertar-me d’hora amb el so de fons del cop de les pilotes de tennis contra la raqueta. Arribava el mes de juny i els aficionats al tennis canviaven l’horari de tarda per matinar per tal d’evitar les hores de més xafogor”.

Això és lo primer que m’explica un company quan li pregunto per un vídeo que he trobat de la remodelació d’unes pistes de tennis. I m’explica: “és una obra de fa un parell d’anys més o menys. Però mira tu, ara quan m’has preguntat m’ha vingut aquest record d’infància al cap”.

Com dèiem aquesta obra té ja un parell d’anys i va consistir en la remodelació d’unes pistes de tennis d’un club de Lleida que va canviar la superfície antiga per una superfície dura utilitzada en moltes pistes i tornejos professionals. Primer es va haver de aixecar tot el terra antic, després es va cobrir amb una barreja de formigó i per últim es va posar el material de la nova superfície. Al vídeo es pot veure cada pas i el contrast final amb les pistes del costat que continuaven amb la superfície antiga.