arno-aniversariLa constructora lleidetana Benito Arnó e Hijos compleix els seus 50 anys amb la tornada al creixement: amb una facturació de 58 milions d’euros (4 millions de benefici) i una plantilla de 260 persones, al tancament del 2014.

Benito Arnó e Hijos SAU va ser fundada el 20 de setembre del 1965 a Alfarràs per Benito Arnó i Campistó (1894-1967) y els seus cinc fills. Avui és una empresa familiar de tercera generació totalment profesionalitzada, integrada i diversificada que centra la seva activitat bàsicament en la construcció. Abans de la constitució com a societat anònima, la mateixa unitat familiar, també integrada per tres filles, es dedicava a tirar endavant un petit forn de maons i teules, La Teuleria (1945-1990). L’empresa s’inicia al món de l’obra pública amb el revestiment del canal d’Urgell i auxiliars. I es consolida com a constructora d’obra pública amb la seva participació al tram final de la construcció de l’embassament de Santa Anna.

A partir dels 70 la divisió d’obra civil es reafirma definitivament, al mateix temps que l’empresa es diversifica, donant els primers pasos en la promoció i construcció d’habitatges i tot tipus d’obra d’edificació.

A partir del 1990, els fundadors donen un pas endavant amb importants canvis en l’organització i gestió de la companyia, apostant per la professionalització i implementacions d’estratègies basades en la qualitat, el creixement consolidat i la diversificació de la seva activitat econòmica.