segre

Joan Albert Arqués va explicar que la constructora Benito Arnó, a l’any 2014, ha incrementat la facturació per primera vegada des de l’inici de la crisi, en concret en un 5%, fins a 58 M€, cosa que podria representar que el sector ha tocat fons. La companyia ha començat a crear ocupació de nou, “encara que sigui amb xifres modestes”, i compta en aquests moments amb una plantilla de 260 treballadors. “És la nostra satisfacció més gran, poder començar a contractar personal”, va afirmar, assegurant que “la facturació creix menys que l’ocupació” en percentatge.

La millora dels seus resultats són conseqüència de la diversificació de clients. “L’obra pública no ha crescut, però ens hem obert a mercats d’un altre tipus”, va explicar amb referència a l’obra privada. De cara a aquest 2015, considera que les perspectives “no són dolentes”, després dels anys de crisi “amb tancaments d’empreses en el sector i un mercat que s’ha fet més petit”.

Actualment Arnó no te dependència d’una administració o un client concret ja que treballa tant per a la Generalitat, com l’administració central o d’altres, i que cap dels seus clients no representa més d’un 10 o 15 per cent de la facturació total.

L’aposta d’Arnó per la diversificació, inclou altres negocis a part de la construcció, com és el cas del vitivinícola amb la seva marca Lagravera i el gimnàs Ekke a Lleida.

(Abstracte de la notícia)

enlaceVer publicación

volver