19 obres acabades en 2019 (part 2/3)

Quan finalitzem una obra, solem fer-li un petit homenatge recordant-la passat un temps a la nostra pàgina web i a les nostres xarxes socials. Ens agrada compartir el nostre treball perquè, al cap i a la fi, és el que ens fa ser qui som. Aquest últim any, o millor dit, aquests últims sis mesos hem anat acabant algunes obres que ara recordem i compartim amb tu. Continuem amb la segona part de les 19 obres acabades en 2019.

A la primera part, començàvem repassant algunes obres urbanes, en aquesta segona part, també vam començar per tres intervencions a la ciutat. Unes són les obres realitzades a l’Avinguda Pau Picasso de Cornellà, on s’han millorat instal·lació de serveis, s’han ampliat voreres i s’ha asfaltat la calçada. Treballs similars també s’han realitzat al carrer Tortosa i Girona, de Barcelona i a la Ronda Sud del Prat de Llobregat.

Una de les obres que ha tingut més repercussió per a la zona (Lleida) és la del centre quirúrgic i docent veterinari de la Universitat de Lleida construït a Torrelameu al costat del Creba. Tots dos edificis, componen un complex d’investigació i docència d’alt nivell referent a nivell europeu.

I més recentment s’ha finalitzat l’estructura, coberta i pista del pavelló esportiu de Benavent de Segrià, del qual podem veure l’evolució en aquest vídeo.