Aquest diumenge passat, dia 11 d’octubre, es va celebrar un any més el Dia Mundial de la Carretera. Un dia que va sorgir de la iniciativa de Francisco José Lucas i Juan José Potti, dos apassionats del món de l’asfalt per promoure la importància de la carretera en diferents àmbits de les nostres vides.

La carretera no és només una infraestructura, la carretera és també connexió, embussos, aventura, paisatge, contaminació, velocitat, seguretat, innovació … Intervenen moltes indústries i moltes persones, des del subministrador dels àrids, el projectista, el constructor, els obrers , els conservadors, els transportistes, els viatjants, els turistes, tots formem part de les històries que passen a la carretera.

Des Arnó, com subministradors d’àrids i barreges asfàltiques, com a constructors, com conservadors, com a empresa al capdavant de la innovació i el desenvolupament del sector, ens unim a el dia mundial de la carretera, #WorldRoadDay / #DíaMundialdelaCarretera. Per això, compartim aquest vídeo:

“No podem dir-te quin camí has ​​de prendre”