Serveis

icon-003-serveis-arnoEn els darrers anys Arnó ha consolidat la branca de negoci centrada en la prestació de serveis.

Aprofitant l’experiència acumulada en contractes de conservació integral de carreteres per a diverses administracions i la gestió mitjançant concessió d’equipaments, desenvolupa la seva activitat en els següents sectors:

Realitzem treballs de conservació viària en diferents ubicacions de les xarxes de carreteres provincicals, autonòmiques i nacionals.
Oferim serveis de manteniment de la jardineria urbana, d’edificis i facility management.
Des d’el nostre departament tecnològic oferim serveis per a la gestió dels elements de control de trànsit i de seguretat viària.

Projectes

Visió

Haver arribat fins aquí no hauria estat possible sense haver-nos abans marcat com a objectiu uns valors i una manera de fer que en definitiva ens fan ser tal i com som i que conformen la nostra raó de ser: l’eficiència, la qualitat, la seguretat i un irrenunciable sentit de la responsabilitat i el respecte al medi ambient. Avui, doncs, no tenim cap dubte de que el camí que vàrem emprendre el 1965 ha estat el correcte.

Actualitat

Què va al contenidor…? Aclarint dubtes sobre el que rebutgem

September 27th, 2018|0 Comments

El reciclatge pot ser senzill si sabem com separar. La manca d’espai no ha de ser una excusa, encara que és veritat que si hem de tenir quatre o cinc galledes, una per cada tipus [...]

Comença el servei de recollida de escombraries per illes

July 26th, 2018|0 Comments

La setmana passada es van començar a col·locar els nous contenidors als pobles que s’han afegit a la recollida de les escombraries pel sistema d’illes. El servei del consell comarcal el porta a terme l’UTE [...]

XV jornades de Conservació i Explotació de Carreteres

May 29th, 2018|0 Comments

La setmana passada es van celebrar a Valencia las XV Jornades de Conservació i Explotació de Carreteres. Durant tres dies professionals del sector de la carretera van parlar sobre les novetats en la gestió de [...]

La implantació de l’ús de BIM en obra

September 19th, 2017|0 Comments

La implantació de la metodologia BIM per a la gestió d'obres ja està sent implantada pels diferents licitadors d'obres. Infraestructures de la Generalitat comença a demanar-ho en gairebé totes les seves obres d'edificació i puntua positivament a aquells que [...]

R+D+i

icon-010-rdi-blanc-arnoEntenem la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació com un factor bàsic per mantenir la competitivitat empresarial i el desenvolupament econòmic.

Autocontrol

sellosEn totes les nostres activitats s’apliquen els més rigorosos estàndards de qualitat, respecte al medi ambient i prevenció de riscos, enfrontant amb la màxima professionalitat i responsabilitat els compromisos i oferint el millor servei al client final i a la societat en general.