Serveis

icon-003-serveis-arnoEn els darrers anys Arnó ha consolidat la branca de negoci centrada en la prestació de serveis.

Aprofitant l’experiència acumulada en contractes de conservació integral de carreteres per a diverses administracions i la gestió mitjançant concessió d’equipaments, desenvolupa la seva activitat en els següents sectors:

Realitzem treballs de conservació viària en diferents ubicacions de les xarxes de carreteres provincicals, autonòmiques i nacionals.
Oferim serveis de manteniment de la jardineria urbana, d’edificis i facility management.
Des d’el nostre departament tecnològic oferim serveis per a la gestió dels elements de control de trànsit i de seguretat viària.

Projectes

Visió

Haver arribat fins aquí no hauria estat possible sense haver-nos abans marcat com a objectiu uns valors i una manera de fer que en definitiva ens fan ser tal i com som i que conformen la nostra raó de ser: l’eficiència, la qualitat, la seguretat i un irrenunciable sentit de la responsabilitat i el respecte al medi ambient. Avui, doncs, no tenim cap dubte de que el camí que vàrem emprendre el 1965 ha estat el correcte.

Actualitat

  • Màquina retirant neu acumulada en El Portillon, Huesca. Feines de conservació Benito Arnó

Obrint camí entre la neu

February 12th, 2019|0 Comments

Aquests dies s'han intensificat els treballs de conservació hivernal. Amb l'arribada de les neus i les gelades és imprescindible netejar les carreteres i retirar la neu acumulada. En alguns punts es fa més necessari ja [...]

Què va al contenidor…? Aclarint dubtes sobre el que rebutgem

September 27th, 2018|0 Comments

El reciclatge pot ser senzill si sabem com separar. La manca d’espai no ha de ser una excusa, encara que és veritat que si hem de tenir quatre o cinc galledes, una per cada tipus [...]

Comença el servei de recollida de escombraries per illes

July 26th, 2018|0 Comments

La setmana passada es van començar a col·locar els nous contenidors als pobles que s’han afegit a la recollida de les escombraries pel sistema d’illes. El servei del consell comarcal el porta a terme l’UTE [...]

XV jornades de Conservació i Explotació de Carreteres

May 29th, 2018|0 Comments

La setmana passada es van celebrar a Valencia las XV Jornades de Conservació i Explotació de Carreteres. Durant tres dies professionals del sector de la carretera van parlar sobre les novetats en la gestió de [...]

R+D+i

icon-010-rdi-blanc-arnoEntenem la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació com un factor bàsic per mantenir la competitivitat empresarial i el desenvolupament econòmic.

Autocontrol

sellosEn totes les nostres activitats s’apliquen els més rigorosos estàndards de qualitat, respecte al medi ambient i prevenció de riscos, enfrontant amb la màxima professionalitat i responsabilitat els compromisos i oferint el millor servei al client final i a la societat en general.