Producció de materials

icon-005-mat-arnoDonant suport a l’activitat principal de construcció, l’empresa ARNÓ compta amb una àrea de negoci paral·lela i complementària com és la fabricació de materials per a la construcció d’infraestructures, tant per les seves pròpies obres com per a les de tercers.

Aquesta activitat es diversifica en tres sectors de producció:

Arnó compta amb pedreres, graveres i plantes distribuïdes per la geografia espanyola, per al subministrament d’àrids destinats a diverses aplicacions.
L’empresa compta amb graveres d’àrids silicis, canteres de roca calcària i de roques ígnies i metamòrfiques. Entre aquestes últimes destaquem la pedrera ofítica de La Soriana, a la província d’Osca, les pedreres d’andesita d’Atienza, a la província de Guadalajara, i la pedrera milonítica El Aljibe, a la província de Toledo.
icon-013-docs-arno

Certificat Conformitat CE

icon-013-docs-arno

Distintiu qualitat ADIF La Soriana

icon-013-docs-arno

Distintiu qualitat ADIF El Aljibe

icon-013-docs-arno

Qualitat ADIF Canteras de Atienza

Produim mescles i esmulsions asfàltiques per al subministrament a tercers i per a les nostres pròpies obres. Disposem de diverses plantes a diferents llocs de l’Estat.
icon-013-docs-arno

Declaració prestacions Riudecols 2016

icon-013-docs-arno

Declaració prestacions La Soriana 2016

Tenim plantes de formigons per al subministrament a tercers i per a les nostres pròpies obres.

Pedreres i plantes

En el sector de la fabricació d’àrids, Arnó compta amb pedreres, graveres i plantes distribuïdes per la geografia espanyola.

Tenim graveres d’àrids silicis, canteres de roca calcària i de roques ígnies i metamòrfiques. Entre aquestes últimes destaquem la pedrera ofítica de La Soriana, a la província d’Osca, les pedreres d’andesita d’Atienza, a la província de Guadalajara, i la pedrera milonítica d’El Aljibe, a la província de Toledo.

Actualitat

Arnó en el Congrés Nacional d’Àrids

November 7th, 2018|0 Comments

Els dies 24, 25 i 26 d'octubre es va celebrar a Santiago de Compostela el Congrés Nacional d'Àrids organitzat per la Federació d'Àrids. D’Arnó, com a empresa subministradora d'àrids, va assistir Antonio Duran, director de [...]

La pedrera El Aljibe participa en un estudi de la Universidad Politécnica de Madrid

October 9th, 2018|0 Comments

Recentment s'ha publicat un article en Interempresas.net sobre uns treballs realitzats en la pedrera El Aljibe (Toledo) per a una recerca sobre la fragmentació de la roca seguint el concepte del ventall de fragmentació-energia. Els [...]

Píndoles d’estiu

September 5th, 2018|0 Comments

Curiositats de materials, història, economia circular i dades de consum Durant l’estiu sempre aprofitem per fer algun recull visual sobre algun tema interessant. L’any passat vam fer un recull de fotos del passat on podíem [...]

  • 20170808 Adjudicacions Balast-Arno

Adjudicació subministrament de balast per Adif

June 27th, 2018|0 Comments

Adif ha adjudicat a l’UTE formada per Benito Arnó i Emipesa el contracte per un valor de 2,4 M€ de subministrament i transport de balast per al corredor mediterrani, tram: València - Sagunto.

Autocontrol

sellosEn totes les nostres activitats s’apliquen els més rigorosos estàndards de qualitat, respecte al medi ambient i prevenció de riscos, enfrontant amb la màxima professionalitat i responsabilitat els compromisos i oferint el millor servei al client final i a la societat en general.

R+D+i

icon-010-rdi-blanc-arnoEntenem la investigació, el desenvolupament tecnològic i la innovació com un factor bàsic per mantenir la competitivitat empresarial i el desenvolupament econòmic.