La setmana passada vam assistir a la 30ª Trobada al Pirineu que cada any es celebra per aquestes dates a la Seu d’Urgell. La Trobada va reunir prop de 600 participants, empresaris i representants del teixit empresarial lleidatà.

Aquestes trobades serveixen per prendre el puls al desenvolupament econòmic i d’oportunitats de l’entorn. Es presenten casos d’èxit, es parla dels avanços tecnològics que estan canviant el món, i en conseqüència les empreses, i sempre hi ha un espai reservat per abordar la incertesa del canvi en clau positiva i de creixement.

Un any més, Aurora Arnó, presidenta del consell d’aministració, i el nostre cap financer, Carlos Vidal, han assistit a la Trobada per fer pinya amb la resta d’empresaris lleidatans i mostrar que el territori té molta valia i perspectives de futur.

La setmana passada també, un equip de Barcelona va assistir a la formació LEAN oferta per l’ITeC. El mètode LEAN és una filosofia de treball que consisteix en la millora contínua, incrementar la productivitat, millorar la rendibilitat i minimitzar les deixalles.