Ja som al 2019, el temps passa volant. Per una banda, fem la vista enrere i sentim certa nostàlgia, però a la vegada mirem endavant i ens sentim coratjosos i amb moltes ganes de continuar fent la nostra feina: construir per millorar l’entorn i la societat.

Continuarem treballant al Club Nàutic de Cambrils per remodelar la dàrsena esportiva; treballarem a la xarxa perimetral del port de Tarragona per a la instal·lació de dispositius contra incendis; a la reurbanització de vials públics a Barbastro; al carrer de Sant Joan de Malta, a Barcelona; a Tortosa, a la plaça de la Catedral; a la rehabilitació d’un edifici d’habitatges al carrer d’en Robador, a Barcelona; a la pavimentació de del camí de les Platges al Perelló; al Museu d’art de Lleida o a la construcció d’un poliesportiu a Benavent de Segrià, entre d’altres.

Aquest any, tampoc no deixarem de banda els projectes d’innovació que orientem a la millora de processos i la reducció i reutilització de materials per tal de contribuir amb l’economia circular.

També continuarem col·laborant amb la Transplant Bike, que ens posa en moviment per a donar visibilitat a les malalties de ronyó i promoure l’esport, i amb la Mitja Lleida que mobilitza la ciutat i la posa als calendaris dels esportistes nacionals. És clar, també ens sumarem a diferents accions d’associacions que treballen per la inserció laboral i el desenvolupament de la ciutat.

Som-hi!