El proper 19 de novembre es celebra la Mitja Marató de Lleida organitzada per l’Ekke i la Fundació Renal Jaume Arnó amb patrocini de l’empresa Rodi.

Arnó torna a col·laborar amb la Mitja oferint el Premi al Rècord de la Prova per les categories home i dona amb un xec de 800€ per cada categoria. L’any passat ningú no va aconseguir arribar a la marca, que a la categoria d’homes és d’1h03’56”, aconseguida al 2015 per Younes Ait Hadi i a la de dones és d’1h18’58”, aconseguida al 2013 per Maria José Pueyo.

Si ben ser el més ràpid no és el més important, és un al·licient perquè cadascú es posi objectius competitius. Per una banda, l’esport es nodreix de les petites metes que ens posem cada dia. I per altra, l’esforç té la seva recompensa amb els assoliments d’aquests objectius personals.

Aquest any, la Mitja compleix 25 anys. Un aniversari rellevant i que demostra el compromís de la ciutat i el seus organitzadors i col·laboradors per l’esport.

En Arnó, tenim un bon nombre d’amants de l’esport i com a empresa estem molt conscienciats dels beneficis que l’esport té per la salut. Per això col·laborem amb aquest tipus d’esdeveniments, com també ho fem amb la Transplant Bike.

Fes de l’esport un hàbit. Arnó amb l’esport.

La inscripció, si encara no l’has fet, es pot fer online a la pàgina web de la cursa: www.mitjalleida.com