El proper 18 de novembre es celebra la Mitja Marató de Lleida organitzada per l’Ekke i la Fundació Renal Jaume Arnó amb patrocini de l’empresa Rodi.

Un any més, Arnó participa en aquesta cita esportiva patrocinant diversos premis i amb la participació d’alguns treballadors en la cursa. Aquest any, oferim el Premi al Rècord de la Prova per les categories masculina i femenina amb un xec de 800€ per cada categoria. És un repte complicat i l’any passat ningú no va aconseguir arribar a la marca, que a la categoria d’homes és d’1h03’56”, aconseguida al 2015 per Younes Ait Hadi i a la de dones és d’1h18’58”, aconseguida al 2013 per Maria José Pueyo.

Pensem que no sol el més ràpid és guanyador en aquestes competicions, també s’ha de valorar l’esforç i la constància, per això també patrocinem els premis als veterans de la prova, un xec de 100€ i vi Lagravera pels tres primers corredors de més de 50 anys.

Mitja Lleida-Premis clubs-Benito ArnóI a més, volem premiar els clubs, que motiven i uneixen molta gent amb una mateixa passió, i donem 3 premis pels millors clubs en les categories masculina i femenina. Els primers s’emportaran un pernil, un formatge i una caixa de 12 ampolles de vi Ónra de Lagravera; els segons, un pernil i una caixa de 12 ampolles de vi Ónra de Lagravera, i els tercers, un pernil i 6 ampolles de vi Ónra de Lagravera.

Durant el dissabte es celebraran també les curses infantils, sens dubte una bona forma de introduir els més petits a l’esport, per això premiem la participació i sortejarem tres xecs de 50€ per l’Abacus entre tots els participants.

És clar que l’esport no és només competició i no és cosa d’un sol dia, l’esport ha de formar part d’una vida saludable, des d’Arnó volem donar aquest missatge col·laborant amb aquest esdeveniment, com també ho fem amb la Transplant Bike.

Esport i salut.

Arnó amb l’esport.

La inscripció, si encara no l’has fet, es pot fer online a la pàgina web de la cursa: www.mitjalleida.com