Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Mitja Marató de Lleida, una cursa amb molta solera (26 anys) que mou milers de corredors (més de 2000 entre totes les categories).

Dissabte es van celebrar les curses infantils, un matí festiu perquè els nens facin esport i agafin hàbits de vida saludable. Nosaltres, que habitualment col·laborem amb la Fundació Renal Jaume Arnó, també vam voler participar al sorteig que es va organitzar a favor d’aquesta fundació que treballa per fomentar la donació i l’atenció dels malalts renals. Per aquest sorteig vam donar 3 xecs de 50€ per la llibreria Abacus. Els premis els van lliurar Mickey, Minnie i Donald, que van ser la sensació de la festa i van tenir moltes sol·licituds per a fer-se fotos.

Diumenge va ser la cursa de 21 Km, i tot i la pluja, la participació va ser molt nombrosa i van haver-hi molts bons temps. El rècord de la prova no el va superar ningú, ni a la categoria masculina ni a la femenina.  Els guanyadors van ser el Víctor Puyuelo i la Mireia Sosa.

Des d’Arnó vam premiar la participació i l’esforç, per això vam donar tres premis als millors corredors de més de 50 anys: Sancho Ayala, César Morales, Pedro Chamarro, que es van emportar un xec de 100€ i tres ampolles de vi Ónra negre del celler Lagravera.

Els clubs generen molta animació i germanor, és un esforç que tampoc no es podia quedar sense premi. Per aquest motiu vam lliurar sis premis als millors clubs  (tres per categoria, femenina i masculina), consistents en una cistella amb un pernil ibèric, un formatge de maó, sis ampolles de vi Ónra negre i sis ampolles de vi Ónra Molta Honra blanc del celler Lagravera pels primers; una cistella amb un pernil ibèric, sis ampolles de vi Ónra negre i sis ampolles de vi Ónra blanc del celler Lagravera, pels segons i una cistella amb un pernil ibèric i sis ampolles de vi Ónra negre de Lagravera, pels tercers.

Aquests premis els van lliurar el Daniel Omella, director de contractació el Daniel Pelegrí, director de logística, en representació d’Arnó.

La classificació dels clubs va ser la següent:

Femení:

  1. Xafatolls
  2. Sícoris Club
  3. Ekke

Masculí:

  1. Xafatolls
  2. Escuela Rusa
  3. Ekke

Sens dubte, la Mitja Marató de Lleida és un dels esdeveniments esportius més importants de la ciutat, es viu molt intensament i any rere any omple els carrers de la ciutat d’esport. Nosaltres, tot el grup Arnó, donem les gràcies a l’organització per comptar amb nosaltres i deixar-nos formar part de la festa de l’esport i la vida activa i saludable i, és clar, donem l’enhorabona a tots i totes els/les participants.