Del 6 al 8 d’octubre es celebra en Lleida l’edició número dotze del Musiquem Lleida!, ogranitzat per la Coral Shalom. Aquest any ens hem sumat a la iniciativa i col·laborem amb el festival.

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment musical és treure la música al carrer per atansar-la a la gent. En la presentació del programa que es va fer la setmana passada, Josep Borrell, delegat de cultura, va declarar, “la música és un servei social i factor essencial per al creixement de les persones i les comunitats”.

En Arnó creiem que la música serveix per construir i, concretament, aquest festival construeix lligams entre els espais, la música i la gent.

El festival inclou dotze formacions que oferiran vint-i-cinc concerts en diferents espais de la ciutat (Ricard Vinyes, plaça de la Paeria, pati de l’IEI, Museu de Lleida…) i altres localitats (Torrebesses, el Vilosell, la Granja d’Escarp i Térmens). A més, també s’organitzen altres activitats paral·leles com ara un taller de cuina; la projecció de la pel·lícula “Un tango más”, de Win Wenders; la presentació d’un llibre sobre The Beatles; un debat sobre educació musical; postres especials en alguns forns de pa de la ciutat i recitals d’alumnes del Conservatori en restaurants.

Un programa molt ampli i complet per atraure nou públic i continuar amb el propòsit de apropar la música a la gent; un programa amb el que Arnó veu reflectits els seus valors, per la diversitat de disciplines que s’utilitzen per a construir ponts entre la música, els espais i les persones.

Notícia del diari Segre (2017-09-28) sobre el festival i la nostra col·laboració. Noticia del diario Segre (2017-09-28) sobre el festival y nuestra colaboración. Musiquem Lleida!

Notícia del diari Segre (2017-09-28) sobre el festival i la nostra col·laboració.
Noticia del diario Segre (2017-09-28) sobre el festival y nuestra colaboración.