Ara que entrem a l’hivern, que el fred se’ns ha ficat als ossos i que s’acaba l’any, farem memòria de l’estiu. Potser aquest hagi estat un dels estius més calorosos de l’última dècada, i potser per això, se’ns ha vingut al cap les obres de les instal·lacions aquàtiques que vam fer aquest any a Alpicat, Tortosa i Cornellà.

A Alpicat, s’han ampliat les instal·lacions de les piscines municipals i s’han millorat. Vam reformar l’edifici que hi havia i es van fer nous banys i vestidors. Es va fer una altra edificació per ubicar les instal·lacions. A l’exterior es va construir una nova piscina per a adults, joves i nens i es va adequar tot l’espai al voltant amb paviment i zona de gespa i arbreda.

piscina infantil i piscina d'adults-alpicat-arno

 

A Cornellà, vam portar a terme la remodelació de les piscines municipals Can Millars. L’obra va consistir en l’ampliació de la planta baixa, la construcció d’una piscina nova, la substitució de la piscina petita per una altra i la millora de les instal·lacions i façanes.
Interiores Piscina Can Millars-05-web

A Tortosa, hem construït un complex esportiu nou per a la ciutat, el WIN Tortosa: amb piscina coberta, on es poden realitzar proves de competició; amb zona de gimnàs; solàrium i vestidors.

Tant la piscina de Can Millars com la de Tortosa són instal·lacions que es poden gaudir tot l’any, així que les piscines no són només per a l’estiu, encara que ara no vingui tant de gust refrescar-se.