El dimarts, dia 18 de setembre de 2018, es va col·locar la primera pedra de les obres de remodelació del Club Nàutic Cambrils en un acte celebrat al moll del port de Cambrils i presidit pel president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú; l’alcaldessa de l’Ajuntament de Cambrils, Camí Mendoza; i el responsable de la Zona Portuària Sud de Ports de la Generalitat, Enric Martínez.

La col·locació de la primera pedra és un acte simbòlic per inaugurar el començament de les obres, en aquest cas una remodelació que permetrà adaptar les instal·lacions del Club a les necessitats actuals.

Les obres van ser adjudicades a l’agost mitjançant concurs a la UTE formada per la nostra empresa, Benito Arnó i l’empresa Transmaber.

Ara es duran a terme les dues primeres fases del projecte, que consta de tres. La primera comprèn el passeig  de l’entrada fins l’accés a la platja i la segona, l’obra civil i varador.

La primera pedra com a element simbòlic de l’inici de les obres és un costum que prové de Roma. Ahir, la primera pedra es va col·locar al fons del mar i dins la pedra es van ficar diversos elements representatius del lloc i del moment: unes fotos antigues del Club, les primeres planes dels diaris de la província, un programa de l’acte i unes monedes de curs corrent, un plànol de l’estat actual de la zona.