Cada any, quan s’acosten aquestes dates, intentem fer un repàs al que hem fet. Si haguéssim d’enumerar només 3 moments de l’any, segur que et resultaria difícil fer-ne l’escolla. Això ens passa a nosaltres també, volíem fer un repàs i escollir 3 obres representatives de l’any, però no ens decidim. Hem estat treballant en projectes molt interessants (en alguns encara estem treballant).
Els habitatges a Granollers, a Sant Cugat, a Sant Andreu… o un edifici de 53 habitatges a Alcalá de Henares, en quatre plantes més garatge, trasters i piscina.

L’institut Joan Solà, a Torrefarrera; CEIP Palau d’Ametlla, a Montornès del Vallès; la escola de l’Arrabassada … o la reforma del Colegio Suizo de Madrid.
El Colegio Suizo és una institució educativa que abasta des de la infància fins a l’institut. En les seves instal·lacions s’ha dut a terme la renovació i ampliació de l’edifici Prekindergarten (el dels més petits) i el menjador.

També podríem parlar de carreteres, la variant de Granollers, el condicionament de la LV2021, o de la travessera de Vallmoll, el tram de la C12 entre Tortosa i Aldover, la circumval·lació de Flix, o la construcció de la prolongació de la carretera L311 a Cervera per connectar la ciutat amb l’A2.

20180530-Cervera-Arno-cap-web

O podríem recordar l’any per les piscines d’Alpicat, Tortosa o Cornellà, o fins i tot per les obres a l’aeroport de Màlaga, on s’està realitzant la millora del sistema d’abalisament dels carrers de circulació, dels circuits elèctrics d’abalisament, de la geometria dels carrers de circulació, de la senyalització horitzontal, l’eliminació d’obstacles i la creació d’un carrer de circulació per a helicòpters.

I podem seguir enumerant les reurbanitzacions que s’han dut a terme o que es segueixen executant, com la dels jardins Paula Montal, a Barcelona; el carrer Verge de Montserrat i l’avinguda Pau Picasso, a Cornellà; carrer Enginyer Moncunill, a l’Hospitalet de Llobregat; l’entorn de l’edifici de Biomedicina de la Universitat de Lleida
Ha estat un 2018 d’obres vistoses i invisibles, fàcils i difícils, variades i sobretot, il·lusionants, com les que ja s’acosten per 2019.