La setmana passada es van celebrar a Valencia las XV Jornades de Conservació i Explotació de Carreteres. Durant tres dies professionals del sector de la carretera van parlar sobre les novetats en la gestió de la conservació, la gestió de la conservació en altres països, la futura interconnectivitat carretera-usuari i la seva relació amb la conservació i vialitat, seguretat viària, prevenció de riscos i vialitat hivernal.

Entre les comunicacions lliures que es van oferir, el nostre company Jorge Ortiz, responsable de R+D+i d’Arnó va exposar el projecte “sistemes de protecció i millora dels regs d’adherència”, a més també es va presentar el projecte “Temperaturas, consumos energéticos y emisiones de mezclas
bituminosas en caliente, semicalientes y templadas” de Ortiz Ripoll, J, Crisén, X. sobre el projecte Reutrans, que es realitza juntament amb CEPSA i està subvencionat per l’Agència Catalana de Residus.

 

 

 

 

 

Aprofitant l’espai de les jornades es va fer una exposició de fotografia amb les fotos presentades al concurs que es va convocar i es van lliurar els premis a quatre categories: vialitat hivernal, seguretat viària, operacions de conservació i conservació i societat. La nostra companya, Ruth Gallardo, responsable de conservació dels trams propers a la frontera francesa de la  N-141 i de la N230, va se guardonada amb els premis a les categories vialitat hivernal i operacions de conservació per les fotos:

Viaje al centro de la tierra-Premios Foto-Ruth Gallardo-Jornadas conservacion carreteras

Premio en la categoría de “Vialidad invernal”. Remontando la ola, Ruth Gallardo. Trabajos de retirada de nieve durante la campaña de vialidad invernal de este año en el sector L-1 N-230.

 

Remontando la ola-Premios Foto-Ruth Gallardo-Jornadas conservacion carreteras

Premio en la categoría de “Trabajos de Conservación”. Viaje al centro de la tierra, Ruth Gallardo. Trabajos de limpieza de las galerías de evacuación que conectan el túnel de Vielha Juan Carlos I y el túnel viejo (Alfonso XIII).

Les jornades estaven organitzades per l’Asociación Técnica de Carreteras i ACEX i van ser promogudes pel Ministeri de Foment.