Tarragona acollirà els propers Jocs del Mediterrani, motiu pel qual la ciutat s’està preparant i adequant les instal·lacions per les diverses proves que acollirà.

20170102 Atletismo Campclar-01-Tags-Tarragona-Arno

 

Una de les obres que s’està executant actualment és la reconstrucció del nou estadi d’atletisme. De l’antic només se’n va deixar una part de les graderies perimetrals, la resta, edifici de vestuaris inclòs, s’ha derrocat per a la seva reconstrucció.

El nou estadi tindrà graderies noves amb 1020 seients que se sumaran als existents. Aquestes graderies s’ubicaran sobre l’edifici de vestuaris i una recta d’escalfament coberta perquè els esportistes puguin preparar-se abans de les proves.

 

L’entrada al recinte es farà mitjançant una passarel·la que comunica l’edifici del pavelló existent amb els nous vestuaris i graderies.

20161025 Arno-Atletisme Campclar-003

Durant les feines d’enderroc i moviment de terres els treballs es van realitzar fora de l’horari escolar per tal de minimitzar les molèsties, per això alguns dies es van haver de fer treballs nocturns.

La retirada del material de la pista s’ha realitzat comptant amb una empresa de gestió de materials especials per al seu reciclatge. Les torres de llum seran substituïdes per unes de noves més eficients, però les velles seran aprofitades per un altre estadi.

20161025 Arno-Atletisme Campclar-004

20161025 Arno-Atletisme Campclar-001