Les obres de rehabilitació tenen un punt especial pel valor testimonial de les infraestructures. Generalment s’han de conservar, a més a més de l’estètica, l’essència i estructures i materials.

Al 2019 vam començar l’obra de rehabilitació integral de dues finques per transformar-les en una sola. Es tractava de dos edificis estrets del districte Ciutat Vella de Barcelona, els típics edificis de la zona. En aquell moment es trobaven en estat d’abandonament i mal estat de conservació. Amb l’obra es van condicionar les dues finques com un sol conjunt residencial plurifamiliar amb coberta comunitària, trasters i planta baixa amb local comercial. Un total de 1.197,78 m2.

S’han aprofitat totes les estructures i elements d’origen possibles i s’han enderrocat o rehabilitat la resta disposant reforços estructurals. El pati interior es va fer més gran per guanyar llum a l’interior i es va col·locar ascensor.

La nova finca de PB+5 (planta baixa, principal, 1ª, 2ª, 3ª, 4ª) compta amb 3 vivendes en cada planta, excepte en la 4ª on només n’hi ha una i els trasters.

El promotor de l’obra és Foment Ciutat (Ajuntament de Barcelona).

En el resultat final es veu com s’ha mantingut l’estil i els elements més característics d’aquests edificis tan típics de la Barcelona del segle XX. S’han creat uns ambients molt naturals i lluminosos, ara més espaiosos també.