Diputació de Lleida ha adjudicat a Benito Arnó e Hijos la construcció del nou edifici de la Unitat Quirúrgica Docent de Serveis Veterinaris de la UdL a Torrelameu, fase 1 per un import de 2,4M€ con IVA.

El nou edifici s’ubicarà al costat del CREBA i estarà connectat amb ell mitjançant un porxo.

L’edifici tindrà una superfície de 1.687 metres quadrats i es construirà en un solar de 2.385 metres quadrats propietat de la Diputació de Lleida. Es destinarà per a la docència i com a unitat quirúrgica per animals petits i grans. Els espais estaran separats amb entrades diferents, una entrada exclusivament d’accés per les persones (docents, investigadors, estudiants, visites..) i animals petits; i una altra, per animals grans i de renda. Disposarà de sala de consulta, dos quiròfans, àrea de diagnòstic, zona de hospitalització, cafeteria i sales d’instal·lacions.

Respecte als acabats interiors, les zones de laboratoris i quiròfans han de tenir una cura especial per poder ser perfectament netejables, ja que són espais d’higiene acurada. A més, l’àrea quirúrgica requereix un tractament específic pel que fa al sistema de climatització i renovació de l’aire, segons la normativa d’instal·lacions en zones hospitalàries.

Aquest edifici formarà part de la Universitat de Lleida al campus de Torrelameu per al desplegament del doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal.

 

Edifici CREBA-Torrelameu-Lleida-Arno